Jätevesiprojekti

Jätevesiprojekti saattaa tuntua suurelta urakalta, eikä ole aivan sama millainen jätevesijärjestelmä tontillesi asennetaan. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme räätälöivät juuri sinulle ja tontillesi sopivan jätevesiratkaisun ja auttavat läpi projektin.

Jätevesiprojektin vaiheet

Kumppanimme taitavat niin uudet kohteet kuin saneerauksen tarpeessa olevat kohteetkin. 

Käynnistä oma projektisi jo tänään, ota meihin tai jälleenmyyjiimme yhteyttä! Voit myös esitäyttää ja lähettää meille Jätevesiprojekti-lomakkeen, jolloin saamme heti käsityksen tonttisi jätevesitilanteesta.

Jätevesiprojekti-lomake

Jätevesijärjestelmän hankinta lähtee liikkeelle jätevesisuunnitelman tekemisestä. Voit täyttää Jätevesiprojekti-lomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun. Näin meillä on heti parempi käsitys kiinteistösi jätevesien käsittelyn tilanteesta. Kartoitetaan yhdessä paras jätevesijärjestelmä sinulle! Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Lue lisää: Jätevesiprojekti-lomake

Suunnittelu

Jätevesijärjestelmän hankinta alkaa lakisääteisen jätevesisuunnitelman tekemisestä. Jätevesisuunnitelma on laadittava silloin, kun kiinteistölle rakennetaan uusi jätevesijärjestelmä tai kun vanhaa jätevesijärjestelmää parannetaan.

Lue lisää: Suunnittelu

Asennus

Jätevesiprojekti päättyy tontille sopivan jätevesijärjestelmän asentamiseen.

Lue lisää: Asennus

Käyttö

Huolellisesti tehdyn jätevesisuunnitelman pohjalta valitun jätevesijärjestelmän käyttäminen on yksinkertaista ja vaivatonta.

Lue lisää: Käyttö

Huolto

Jätevesijärjestelmän huolto ja seuranta takaavat jätevesijärjestelmän varman toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Lue lisää: Huolto

Panospuhdistamoiden takuut

Myönnämme panospuhdistamoillemme takuita.

Lue lisää: Panospuhdistamoiden takuut